F-Secure Freedome VPN

39,90 

Tilaa F-Securelta!

Osasto:

F-Secure Freedome VPN on laadukas ja monikäyttöinen VPN, jolla voi suojata omaa netin käyttöään. Se tarjoaa salattua selaamista sekä mahdollisuuden vaihtaa omaa sijaintiaan. F-Secure Freedome VPN siis yksinkertaisesti suojaa seurannalta, mikä on monelle netinkäyttäjälle tärkeää. Se on saanut erityistä kiitosta luotettavuudestaan, sillä VPN toimii hyvin eikä pätki. Kun salatun yhteyden muodostaa, yhteys myös pysyy salattuna luotettavasti. F-Secure Freedome VPN -palvelun hinta on myös yksi niistä seikoista, joista käyttäjät ovat pitäneet, sillä se on varsin kohtuuhintainen. F-Secure Freedome VPN toimii hyvällä nopeudella, joten VPN-palvelua voi käyttää myös elokuvien tai sarjojen katseluun.

F-Secure Freedome VPN on melko yksinkertainen ja perinteinen VPN, mikä taas ei välttämättä vastaa kaikkien käyttäjien odotuksiin. Siitä löytyy 27 serveriä 21 eri sijainnista. Tämä ei välttämättä riitä kaikille käyttäjille, joten serverien määrä tulee ottaa huomioon ennen ostopäätöksen tekoa. F-Secure Freedome VPN -palvelun ominaisuudet eivät siis välttämättä ole tarpeeksi hyvät kaikkein vaativimmille käyttäjille.

Miksi valita Freedome VPN?

On monia hyviä syitä valita F-Secure Freedome VPN. Vaikka se ei siis välttämättä sovikaan sellaisille käyttäjille, jotka tarvitsevat esimerkiksi paljon servereitä, riittää se oikein hyvin peruskäyttäjälle. Jos VPN:ltä ei vaadi paljoa, on tämä hyvä ja kohtuuhintainen valinta.

Freedome nopeus

F-Secure Freedome VPN on saanut kiitosta nopeudestaan. Se pystyy toimimaan nopeammin kuin useat muut VPN-palvelimet. Käytännössä nopeus tarkoittaa siis sitä, että VPN ei hidasta verkkosivujen toimimista tai pätki kesken yhteyden muodostuksen. Hyvä nopeus mahdollistaa sen, että VPN-palvelinta voi käyttää myös suoratoiston katsomiseen. Jos itse on vaikkapa lomalla ulkomailla ja haluaa nähdä suomalaisia ohjelmia, onnistuu se hyvin muodostamalla yhteys VPN-palvelimeen ja vaihtamalla sijainniksi Suomen.

Freedome palvelimet

F-Secure Freedome VPN:llä on 27 serveriä eli palvelinta. Se ei ole kovin suuri määrä, joten palvelimien määrällä F-Secure Freedome VPN ei pysty kilpailemaan muita vastaan. 21 sijaintia ei myöskään kuulosta kovin suurelta, mutta toisaalta tuollainenkin määrä riittää peruskäyttöön. Sijaintien joukossa ovat kuitenkin kaikki suosituimmat sijainnit, joten sinällään sijaintien vähäinen määrä ei aiheuta ongelmia. Koska F-Secure Freedome VPN on erittäin helppokäyttöinen ja yksinkertainen VPN, on sijainnin vaihtaminen helppoa. Näin se onnistuu myös siis sellaisilta käyttäjiltä, jotka eivät ole kovin tottuneita käyttämään VPN-palvelimia.

Freedome VPN hinta

F-Secure Freedome VPN on hinnaltaan hyvin kilpailukykyinen. Se sopii myös siis sellaisille käyttäjille, jotka haluavat VPN-palvelimen edulliseen hintaan. Hinta on yksi niistä seikoista, joista F-Secure Freedome VPN on saanut positiivista palautetta. Se ei maksa liikaa ja palvelinta saa myös kokeilla ilmaiseksi ennen sen tilaamista. Tämä on monen käyttäjän mieleen. F-Secure Freedome VPN -palvelimessa ei ole kuukausittaista maksuvaihtoehtoja. Se tarkoittaa siis sitä, että palvelin ostetaan kerralla joko vuodeksi tai kahdeksi vuodeksi. Toki kun vuodessa maksettava hinta jaetaan jokaiselle kuukaudelle, on VPN-palvelimen hinta pienimmillään vain muutamia euroja. Vaikka vuoden käytön joutuu siis maksamaan kerralla, ei siitä kerry suurta summaa.

Freedome VPN tarjous

F-Secure Freedome VPN -palvelimen voi saada vieläkin edullisempaan hintaan, sillä netissä on saatavana erilaisia alennuskoodeja. Niiden avulla VPN-palvelimen hinnasta voi säästää huomattavan osan. Varsinaisia tarjouksia F-Secure Freedome VPN -palvelimelle F-Securella ei ole, sillä palvelin on jo ennestään niin edullinen. Freedome alennuskoodi sen sijaan voi napata hinnasta pois jopa yli puolet. Näin vuodesta tai kahdesta vuodesta maksettava hinta tulee putoamaan merkittävästi, eikä pidemmän tilausjakson tekeminen tunnu enää niin suurelta rahalliselta panostukselta. Ajankohtaiset alennuskoodit voi löytää netistä, joten niitä kannattaa tarkkailla säännöllisesti.

Freedome VPN: Tämän takia Freedome VPN kannattaa hankkia

On monia hyviä syitä hankkia F-Secure Freedome VPN. Yksi niistä on ehdottomasti se, että kyseessä on todella laadukas ja luotettava VPN-palvelin. Tämä palvelin toimii hyvällä nopeudella ja tuo siten mukavan käyttökokemuksen. Se onkin monille kuluttajille yksi tärkeimmistä syistä hankkia kyseinen VPN. Ulkomailla reissatessa voi laittaa VPN:n päälle ja katsoa suomalaisia sarjoja. Kun valinta on Freedome VPN, Yle Areena ja muut suomalaiset suoratoistopalvelut toimivat aivan samaan tapaan kuin Suomessakin ollessa. F Secure Freedome VPN hinta on toki myös sellainen seikka, joka saa monet kuluttajat valitsemaan juuri tämän kyseisen palvelimen. Vaikka palvelu ostetaankin kerralla joko vuodeksi tai kahdeksi, ei summa ole liian suuri, sillä kuukautta kohti hintaa kertyy vain muutamia euroja.

Freedome VPN asennus

F-Secure Freedome VPN on helppokäyttöinen ja se on myös helppo asentaa. Asennus ei vie pitkään ja se hoituu aivan jokaiselta. VPN-palvelimen saa käyttöön niin tietokoneelle kuin mobiililaitteillekin. Se toimii niin iOSissa, Macissa, Androidissa, Linuxissa, Windowsissa kuin reitittimissäkin. F-Secure Freedome VPN -palvelimen saa samaan aikaan jopa seitsemään laitteeseen, mikä tekee siitä kuluttajien mielestä vieläkin kiinnostavamman.

Freedomen VPN lataus

F-Secure Freedome VPN ostetaan suoraan netistä esimerkiksi F-Securen sivuilta. Ostettaessa kuluttaja saa latausversion, jonka kautta VPN-palvelimen voi asentaa joko tietokoneelle tai mobiililaitteeseen. Asennusohjelma suoritetaan ohjeiden mukaan, joten asennus on todella helppoa. Sen lisäksi asennus ei kestä kauaa, joten VPN on käytettävissä nopealla aikataululla.

Freedome VPN kokemuksia

Käyttäjät ovat olleet hyvin tyytyväisiä F-Secure Freedome VPN -palvelimeen. Erityisesti luotettavuus, nopeus ja hinta ovat saaneet kuluttajilta hyvää palautetta. Se ei olekaan mikään ihme, sillä F-Secure on todella panostanut kaikkiin näihin ominaisuuksiin. Huonoa palautetta F-Secure Freedome VPN ei ole juurikaan saanut. Ainoat parannusehdotukset ovat liittyneet tavalla tai toisella servereiden vähäiseen määrään. Joillekin serverien vähäinen määrä ei välttämättä sovi, mutta peruskäyttäjiä se ei kuitenkaan haittaa.

Freedome VPN Usein kysyttyjä kysymyksiä

Montako serveriä F-Secure Freedome VPN -palvelimessa on?
F-Secure Freedome VPN -palvelimessa on 27 serveriä.

Millaiseen käyttöön F-Secure Freedome VPN sopii?
F-Secure Freedome VPN sopii peruskäyttöön, eli esimerkiksi suoratoiston katsomiseen.

Paljonko F-Secure Freedome VPN maksaa?
F-Secure Freedome VPN maksaa muutamia euroja kuukaudessa. Palvelu ostetaan kerralla kuitenkin vuodeksi tai kahdeksi vuodeksi.

Mitkä ovat F-Secure Freedome VPN -palvelimen hyviä puolia?
F-Secure Freedome VPN -palvelimen hyviä puolia ovat luotettavuus, nopeus ja hinta.