Telia Prepaid Puhelimeen

4,90 

  • Telian prepaid liittymä puhelimeen
  • Hintaan sisältyy 7€ aloitussaldo
  • Netin nopeus: 100 M
  • Netin käyttö 0,01 €/Mt
  • Puhelut ja tekstiviestit 0,006 €/min/txt

Tilaa Telialta!

Telia Prepaid Puhelimeen on näppärä valinta sellaiselle käyttäjälle, joka haluaa maksaa vain soitetuista puheluista eikä halua sitoutua toistaiseksi tai määräaikaisesti voimassa olevaan sopimukseen. Liittymään on helppo ladata saldoa ja samalla asiakas kerryttää bonusta Telialla. Telia tarjoaa erilaisia prepaid-paketteja, joiden koko vaihtelee S-koosta aina XL-kokoon.

Telia Prepaid paketit

Prepaid-paketteihin on mahdollista valita joko 4G- tai 5G-netti. Telia Prepaid -liittymien hinnat vaihtelevat 9,90 eurosta 34,90 euroon. Telia Prepaid sisältää S-paketissa 100 minuuttia puheluita ja 100 viestiä. Netin nopeus tässä paketissa on 1 Gt. M-paketti sisältää 500 minuuttia puheluita, 500 tekstiviestiä ja 5 Gt netin. Rajaton 4G L -paketti sisältää 5 000 minuuttia puheluita ja 5 000 tekstiviestiä. Sen nettinopeus on 17 Gt. Rajaton 5G XL -paketti on Telian prepaid-liittymistä monipuolisin. Se sisältää 5 000 minuuttia puheluita ja 5 000 tekstiviestiä. Sen nettinopeus on 23 Gt.

Nettiä voi käyttää kaikissa paketeissa niin kotimaassa, pohjoismaissa kuin Baltiassakin, minkä lisäksi sitä voi käyttää myös valikoiduissa EU-maissa, kuten Espanjassa, Ranskassa ja Saksassa. Kaikkien pakettien netti riittää peruskäyttöön, mutta hieman vaativampaan nettisurffailuun kannattaa valita joko L tai XL-paketti. Satunnaisesti soittelevalle ja vain vähän nettiä käyttävälle Prepaid Paketti S tai M voi olla aivan riittävä. Nämä paketit ovatkin oivallinen pienen budjetin valinta! Jos sen sijaan puheluita ja netin käyttöä kertyy melko paljon, kannattaa harkita Telia Prepaid L tai XL-pakettia. Molemmat niistä tarjoavat oivallisen vastineen rahalle!

Vertaa Telian tarjousliittymät täältä! 

Telia Prepaid puhelimeen: UKK

Kuinka nopea netti liittymässä Telia Prepaid Puhelimeen on?
Netin nopeus vaihtelee 1 Gt:stä 23 Gt:hen.

Kuinka paljon liittymään Telia Prepaid Puhelimeen kuuluu EU-netinkäyttöä?
Nettiä voi käyttää 100 minuutista 5 000 minuuttiin.

Mikä on liittymän Telia Prepaid Puhelimeen sopimuksen pituus?
Telia Prepaid Puhelimeen on voimassa 31 päivää tai niin kauan kuin saldoa on jäljellä.

Miksi kannattaa valita Telia Prepaid Puhelimeen?
Liittymän hinta-laatusuhde on hyvä ja prepaid on huoleton valinta.

Operaattori

Telia

Nopeus (Mbit/s)

100 M

Liittymismaksu

Ei liittymismaksua

Sopimuksen pituus

Ei määräaikaa

Rajaton netti

Kyllä (0,99 €/vrk)

Puheluiden hinta Suomessa

0,066 €/min

Tekstiviestien hinta Suomessa

0,066 €/txt

Yrityksille

Ei