DNA Netti 1000 M

44,90 

Tarkista kiinteän laajakaistan hinta ja saatavuus operaattorilta.

  • Kiinteä laajakaista
  • Nopeus: 1000M
  • Ei määräaikaa
  • Kodin kaikille laitteille ja käyttäjille
  • 30 päivän tyytyväisyystakuu
  • DNA TV Hubi tarjous 5€/kk 24kk ajan

Tarkista hinta ja saatavuus!

Onko kattavan ja monipuolisen laajakaistan valinta sinulle ajankohtaista? Haluatko nauttia täysin rinnoin urheilusta, parhaasta viihteestä ja musiikista? DNA Netti 1000M Kiinteä laajakaista tuo edellisten lisäksi myös suosituimmat kanavapaketit ja suoratoistopalvelut suoraan katsojan ulottuville. Tiesitkö, että DNA netti- ja puhelinliittymä asiakkaat saavat nyt todella huikean edun, eli pääsyn urheilun ja viihteen maailmaan 20 % normaalia edullisemmin.

Uutta laajakaistaa valitessasi ota käyttöön myös nopea ja helppo DNA TV -sovellus, joka on mukanasi kaikkialla missä sinäkin. Mikä hienointa, sovellus toimii myös kaikkialla EU:n alueella.
DNA Nettiyhteyden ja TV Hubi -sovelluksen saat ainutlaatuiseen 10,00 euroa kuukaudessa asiakasetuhintaan! Nyt siis kannattaa toimia ja tehdä sekä oma että perheen jäsenten päivittäinen arki entistä mukavammaksi DNA nettiyhteyden ja TV Hubin avulla.

Kuinka nopea nettiyhteys DNA Netti 1000M Kiinteä laajakaista on?

Tiesitkö, että DNA Netti taloyhtiösopimuksen avulla mahdollistetaan kaikille taloyhtiön asukkaille yhden gigan, eli 1000 Mbit/sekunnissa nopeus. Liittymäpaketin hinta on todella edullinen, eli 44,90 euroa/ kuukaudessa. DNA Netti 1000M Kiinteän laajakaistan taloyhtiöille voi valita palveluineen taloyhtiösopimuksen avulla. Kotioloissa kaistaa on myös todella runsaasti erilaisia laitteita ja pelejä varten sekä leffojen ja sarjojen katseluun 4K tarkkuuden avulla. Liittymällä on rajaton tiedonsiirto paitsi Suomeen, myös Pohjolaan ja Baltiaan.

Kuinka paljon DNA Netti 1000M kiinteään laajakaistaan kuuluu EU-netinkäyttöä?

DNA Netti 1000M Kiinteään laajakaistaan kuuluu oma EU-datapaketti. EU-datapakettiin kuuluu dataa 25 Gt/kuukaudessa.

Kuinka pitkä on DNA Netti 1000M kiinteän laajakaistan sopimuksen pituus?

Asiakas voi tehdä sopimuksen joko määräaikaisena tai toistaiseksi voimassa olevana palveluna. Taloyhtiöillä sopimus tulee puolestaan aina päättymään kuuden kuukauden kuluttua kirjallisen irtisanomisen tapahduttua.

Mihin DNA Netti 1000M kiinteää laajakaistaa voi käyttää?

Kyseistä liittymää voi käyttää kaikkeen verkossa tapahtuvaan surffailuun. Hyödynnä nyt huikea 5G DNA Netti 1000M Kiinteä laajakaista -tarjous päivittäisessä netin käytössäsi.

Katso DNA liittymien tarjoukset

Operaattori

DNA

Nopeus (Mbit/s)

1000 M

EU-käyttö

25 Gt/kk

Liittymismaksu

4,90 €

Sopimuksen pituus

Ei määräaikaa

Rajaton netti

Kyllä

Yrityksille

Ei