Telia Dot

26,00 

Tilaa Telialta!

Telia Dot ei ole itse asiassa varsinainen liittymä, vaan se on sovellus, jonka kautta jokainen voi hoitaa omat puhelinliittymänsä kuntoon. Telia Dotin avulla vaikkapa kaikkiin kotitalouden laitteisiin voi hoitaa liittymät nyt aivan itse. Parasta tässä on se, että Telia Dot mahdollistaa sen, että kaikki liittymät sisällytetään yhdelle laskulle. Näin laskun maksaminenkin on helpompaa, kun ei tarvitse maksaa erikseen useita eri laskuja. Telia Dot siis todella tekee liittymäasioiden hoitamisesta helpompaa.

Kaikissa Telia Dot -sovelluksen kautta tilattavissa liittymissä on rajattomasti dataa kotimaassa, Baltiassa ja Pohjolassa. Myös EU- ja ETA-maiden nettipaketti on aina vähintään 15 Gt kuukaudessa, mikä riittää pitkäaikaiseenkin oleskeluun ulkomailla. Puhutut minuutit ja lähetetyt tekstiviestit kaikkialla Euroopassa ovat aina saman hintaisia kuin Suomessakin. Telia Dot -sovelluksen avulla voi vaikuttaa siihen, millaisia liittymiä talouteen hankitaan. Valittavana on niin käytön mukaan veloitettavia kuin rajattomiakin liittymäpaketteja.

Katso kaikki Telia liittymätarjoukset täältä!

Telia Dot: Kysymyksiä ja vastauksia

Miten Telia Dot toimii?
Telia Dot toimii siten, että sovellus ladataan ensin puhelimeen. Sen jälkeen kuluttaja voi valita, minkä tai mitkä liittymät hän haluaa tilata. Liittymien tilaus tapahtuu sovelluksen kautta.
Kuinka nopea netti liittymässä Telia Dot on?
Telia Dot on sovellus, jonka kautta voi ostaa kaikki kotitalouden liittymät. Netin nopeus riippuu siitä, minkä liittymän millekin laitteelle hankkii.

Kuinka paljon liittymään Telia Dot kuuluu EU-netinkäyttöä?Telia Dotin kautta hankittaviin liittymiin sisältyy aina 15 Gt EU-netinkäyttöä kuukaudessa.

Mikä on liittymän Telia Dot sopimuksen pituus?
Telia Dot -sovelluksen kautta hankittavat liittymät saa ilman määräaikaista sopimusta. Ne ovat siis toistaiseksi voimassa olevia, joten liittymän voi irtisanoa tai päivittää toiseen koska tahansa.

Operaattori

Telia

Nopeus (Mbit/s)

300 M

Sopimuksen pituus

Ei määräaikaa

EU-käyttö

20 Gt/kk

Rajaton netti

Kyllä

Puheluiden hinta Suomessa

0€ (Rajattomat puhelut)

Tekstiviestien hinta Suomessa

0 € (Rajattomat tekstiviestit)

Yrityksille

Ei