Telia Rajaton Lite 100 M

24,90 

  • Telian hyvä puhelinliittymä 100 M netillä
  • Toimii 2G-, 3G-, 4G-verkoissa
  • Rajaton netti Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa
  • EU-datan käyttö 14 Gt/kk
  • Aktiiviselle netin käyttäjälle
  • Saatavilla eSIM-kortilla
  • Puhelut ja viestit 0,07 €/min/txt

Tilaa Telialta!

Telia Rajaton Lite 100 M on erinomainen puhelinliittymä kaikille heille, jotka eivät juuri soita tai lähettele tekstiviestejä. Tämän liittymän kohdalla puheluista ja tekstiviesteistä nimittäin maksetaan käytön mukaan. Jokainen soitettu minuutti maksaa 0,07 euroa minuutilta ja jokainen lähetetty tekstiviesti maksaa 0,07 euroa kappale. Sen sijaan Telia Rajaton Lite 100 M -liittymään kuuluu rajaton netti, joten suoratoistot voivat rullata ilman, että käyttäjän tarvitsee huolehtia lisäkuluista. Netin nopeus on maksimissaan 100 Mbit/s, mikä on jo nopea netti. Elokuvat eivät taatusti pätki tällaisella netin nopeudella.

Telia Rajaton Lite 100 M -liittymässä on toistaiseksi voimassa oleva sopimus. Se tarkoittaa siis sitä, että liittymän voi irtisanoa koska tahansa niin halutessaan. Liittymää voi myös tarpeen mukaan päivittää esimerkiksi netin nopeuden osalta. Kun liittymässä ei ole määräaikaista sopimusta, on se aina parempi kuluttajalle. Se tuo enemmän vapautta vaihtaa liittymä itselle mahdollisesti paremmin sopivaan aina tarpeen tullen. Telia Rajaton Lite 100 M -liittymä sopiikin siis todella monille käyttäjille ja se on edullinen liittymä sellaisille, jotka tarvitsevat ainoastaan netin puhelimeensa.

Kysymyksiä ja vastauksia

Kuinka nopea netti liittymässä Telia Rajaton Lite 100 M on?
Telia Rajaton Lite 100 M -liittymän netin nopeus on 100 Mbit/s.

Kuinka paljon liittymään Telia Rajaton Lite 100 M kuuluu EU-netinkäyttöä?
Telia Rajaton Lite 100 M -liittymään kuuluu 14 Gt EU-netinkäyttöä.

Mikä on liittymän Telia Rajaton Lite 100 M sopimuksen pituus?
Telia Rajaton Lite 100 M -liittymässä on toistaiseksi voimassa oleva sopimus, jonka voi irtisanoa milloin tahansa niin halutessaan.

Kenelle Telia Rajaton Lite 100 M -liittymä sopii?
Telia Rajaton Lite 100 M -liittymä sopii sellaisille, jotka etsivät edullista liittymää, eivätkä soittele tai lähettele tekstiviestejä usein.

 

Operaattori

Telia

Nopeus (Mbit/s)

100 M

Liittymismaksu

5 €

Sopimuksen pituus

Ei määräaikaa

EU-käyttö

14 Gt/kk

Rajaton netti

Kyllä

Puheluiden hinta Suomessa

0,07 €/min

Tekstiviestien hinta Suomessa

0,07 €/txt

Yrityksille

Ei

Vieritä ylös