Telia Rajaton 150 M

29,90 

  • Telian 4G puhelinliittymä 150 M netillä
  • Toimii 2G-, 3G-, 4G- verkoissa
  • Rajaton netti Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa
  • 4G liittymä
  • EU-datan käyttö 20 Gt/kk
  • Rajattomat puhelut ja viestit Suomessa
  • Saatavilla eSIM-kortilla

Tilaa Telialta!

Telia Rajaton 150M -liittymä sopii sellaisille henkilöille, jotka vaativat paljon liittymältä. Puhelimella voidaan katsoa paljon esimerkiksi suoratoistoa, kuunnella musiikkia tai soittaa videopuheluita. Liittymään kuuluu rajattomasti puhetta ja tekstiviestejä sekä rajaton määrä dataa. Tämän kaiken saa siis vain yhden kuukausimaksun hinnalla. Telia Rajaton 150M -liittymän netin nopeus on maksimissaan 150 Mbit/s, mikä on oikein riittävä nopeus vaativampaankin käyttöön. Liittymään kuuluu 20 Gt:n verran netinkäyttöä EU- ja ETA-maissa.

Telia Rajaton 150M liittymä puhelimeen hyödyntää Telian kattavaa ja hyvin toimivaa 4G-verkkoa, joka on saatavilla jopa kaikkein syrjäisimmällä seuduilla Suomessa. Liittymä ei koskaan ole määräaikainen, vaan se on toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella. Näin kuluttajan ei siis tarvitse sitoa itseään mihinkään liittymään pitkiksi ajoiksi. Liittymän voi irtisanoa tai sitä voi päivittää aina niin halutessaan. Liittymän hinta nousee hieman ensimmäisten 12 kuukauden jälkeen. Liittymälle tarjotaan nimittäin edullisempaa kampanjahintaa, joka on voimassa 12 kuukauden ajan. Sen jälkeen liittymän käyttöä voi jatkaa maksamalla korkeamman hinnan tai liittymätyypin voi päivittää.

Kysymyksiä ja vastauksia

Kuinka nopea netti liittymässä Telia Rajaton 150M on?
Telia Rajaton 150M -liittymän netin nopeus on maksimissaan 150 Mbit/s.

Kuinka paljon liittymään Telia Rajaton 150M kuuluu EU-netinkäyttöä?
Telia Rajaton 150M -liittymään kuuluu 20 Gt EU-netinkäyttöä.

Mikä on liittymän Telia Rajaton 150M sopimuksen pituus?
Telia Rajaton 150M -liittymän sopimukselle ei ole määritelty pituutta, sillä se on toistaiseksi voimassa oleva. Tämä on kuluttajan kannalta parempi sopimusmuoto.

Millaiseen käyttöön Telia Rajaton 150M -liittymä sopii?
Telia Rajaton 150M -liittymä sopii sellaisille, jotka käyttävät puhelinta paljon ja vaativat kohtalaisen nopean nettiyhteyden.

Operaattori

Telia

Nopeus (Mbit/s)

150 M

Liittymismaksu

5 €

Sopimuksen pituus

Ei määräaikaa

EU-käyttö

20 Gt/kk

Rajaton netti

Kyllä

Puheluiden hinta Suomessa

0€ (Rajattomat puhelut)

Tekstiviestien hinta Suomessa

0 € (Rajattomat tekstiviestit)

Yrityksille

Ei

Vieritä ylös