Telia Hybridilaajakaista M

31,90 

Tarkista kiinteän laajakaistan hinta ja saatavuus operaattorilta.

  • Telian Hybridilaajakaista yhdistää kiinteän laajakaista ja mobiilinetin parhaat puolet
  • Kiinteä laajakaista ja 4G mobiililaajakaista
  • Netin nopeus: 50 M
  • Hyvä netti peruskäyttöön ja netin selaamiseen
  • Tarkista saatavuus ja hinta Telialta

Tarkista hinta ja saatavuus!

Hybridilaajakaista on kohtalaisen uusi ilmiö, joka on kuitenkin selkeästi tullut jäädäkseen. Telia Hybridilaajakaista M yhdistää laajakaistan sekä mobiilinetin. Näin syntyy yksi loistava hybridilaajakaista. Telia Hybridilaajakaista M on sopivan kokoinen netti yhdelle laitteelle. Netin nopeus, joka on maksimissaan 50 Mbit/s, riittää hyvin suoratoiston katselemiseen tai musiikin kuuntelemiseen. Tietysti myös normaali netissä surffailu onnistuu tällä laajakaistalla. Liittymän ostajalle toimitetaan hybridi-reititin, jonka avulla laajakaistayhteyden muodostaminen onnistuu.

Telia Hybridilaajakaista M on saatavana 24 kuukauden määräaikaisella sopimuksella. Tämän sopimuksen aikana liittymän hinta ei muutu, mikä on aina hyvä asia kuluttajan kannalta. Kun määräaikainen sopimus päättyy, on liittymä voimassa toistaiseksi voimassa olevana. Tällöin liittymän voi irtisanoa koska tahansa tai vaikka päivittää halutessaan esimerkiksi nopeampaan nettiin.

Hybridilaajakaista on uudenlainen nettiyhteys, joka sopii kenelle tahansa. Laajakaista toimii Telian moitteettomasti toimivassa verkossa. Tämän liittymä onkin hyvä vaihtoehto kodin liittymäksi, jos netiltä ei vaadi kaikista suurinta nopeutta. Liittymä on myös edullinen vaihtoehto, jos laajakaistasta ei halua maksaa liikaa.

Telia Hybridilaajakaista M: UKK

Kuinka nopea netti liittymässä Telia Hybridilaajakaista M on? 

Netin nopeus on maksimissaan 50 Mbit/s.

 Kuinka paljon liittymään Telia Hybridilaajakaista M kuuluu EU-netinkäyttöä?
Kyseessä on kotiin hankittava laajakaista, joten liittymään ei sisälly EU-netinkäyttöä.

Mikä on liittymän Telia Hybridilaajakaista M sopimuksen pituus?
Telia Hybridilaajakaista M -liittymä myydään 24 kuukauden määräaikaisella sopimuksella, jonka aikana kuukausihinta pysyy kiinteänä. 24 kuukauden jälkeen liittymä jatkuu toistaiseksi voimassa olevana.

Millaiseen käyttöön Telia Hybridilaajakaista M -liittymä sopii?
Telia Hybridilaajakaista M on liittymä, joka sopii hyvin yhdellä laitteella käytettäväksi. Laajakaistan nopeus riittää niin suoratoiston katseluun kuin musiikin kuuntelemiseenkin.

Operaattori

Telia

Liittymismaksu

30 €

Nopeus (Mbit/s)

50 M

Sopimuksen pituus

24 kk

Rajaton netti

Kyllä

Yrityksille

Ei

Vieritä ylös